Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szpinak

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak mrożony 1 opakowanie
oliwa 2 łyżki
sól i pieprz do smaku
czosnek 1 ząbek

Przepis i sposób przygotowania na: Szpinak

Na patelni rozgrzewamy oliwę dajemy
wyciśnięty czosnek i sól na to wsypujemy
szpinak i chwilkę podgrzewamy, aby szpinak
był obtoczony oliwą . Doprawiamy solą i
pieprzem.Jajko drobno siekamy i posypujemy
nim gotowy szpinak.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malina 30.09.2013 15:00
bardzo lubię szpinak ale nie dodaję do niego oliwy
Izabela/bella81 15.05.2012 09:36
ładnie wygląda :)
Ewa104 05.11.2010 10:59
Dodałabym jeszcze ser pleśniowy .
ewelina/bunia 01.11.2010 09:20
uwielbiam
gusia1000 27.10.2010 02:28
Ja lubię szpinak.
Margo1 21.08.2010 16:53
fajny kolorek, ale nie przpepadam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak