Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta serowo-jajeczna

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser żółty 15 dag
jajko 2
cebula czerwona 1/2
majonez 1 łyżka
ketchup pikantny 1 łyżka
musztarda 1 łyżeczka
sól
pieprz
kurkuma
Papryka słodka mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta serowo-jajeczna

Ser ścieramy na drobnej tarce. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i ścieramy na drobnej tarce. Cebulę drobniutko kroimy. Wszystkie składniki przekładamy do miski, dodajemy majonez, ketchup, musztardę oraz przyprawy, mieszamy. Podajemy z pieczywem. Smacznego :-)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 11.02.2016 18:18
uwielbiam do bułeczki
Ela427 11.02.2016 15:58
Fajny pomysł na śniadanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak