Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki w galarecie

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szynka gotowana 5 plastry
fasolka szparagowa 15 dag
Żelatyna wieprzowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki w galarecie

Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie . Gdy ostygnie kilka sztuk wkładamy na plaster szynki i zawijamy .Tak aby fasolka wystawała z dwóch stron . Roladki układamy na półmisku i zalewamy bulionem z żelatynom . Wstawiamy do lodówki aby stęzało.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

darus 20.10.2010 15:37
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak