Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie z cebulką i olejem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula biała 2 sztuki
olej 1/4 szklanki
ocet 10 % 1/2 szklanki
sól do smaku
matijasy 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie z cebulką i olejem

Śledzie pokroić na kawałki, wymieszać z olejem, doprawić do smaku. Cebulkę pokroić w krążki, wrzucić do wrzącego octu, pogotować przez kilka minut. Odcedzić, dodać do śledzi. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aleksandra45 24.12.2010 10:27
super!
berys18 10.11.2010 08:34
fajne, będą na wigilię
anja3107 08.09.2010 13:08
superowe
Allice 29.08.2010 07:47
Też robię takie śledziki i są pyszne.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak