Sposób przygotowania

Krok 1.
Plasterki ananasa kroję na mniejsze kawałki i wkładam do kokilek. Na to kładę pokrojone w plasterki banany.
Krok 2.
Orzechy i migdały lekko siekam, aby były w mniejszych kawałkach. Wrzucam do kokilek, dodaję też rodzynki.
Krok 3.
Całość polewam sosem czekoladowym (ilość wg uznania, ja daję około 1 łyżki), dekoruję orzeszkiem, kawałkiem ananasa i podaję. Smacznego.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Wygląda super!
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Uwielbiam desery z bakaliami
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oj zjadłbym go

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !