Sposób przygotowania

Do naczynia wlać wodę dodać pokrojone warzywa i kosteczkę bazyliową
Ułożyć ryby posypać przyprawami i kosteczką czosnkową, dusić pod przykryciem ok pół godziny.
Delikatnie wyjąć ryby na półmisek a sos podprawić śmietaną wymieszaną z mąką.
Zmiksować blenderem, podawać osobno w sosjerce.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bernika

    ach ta rybka ale kusi.
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    smakowita na tych zdjęciach:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    przepięknie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !