Sposób przygotowania

Czekoladę podzielić na małe kawałeczki lub zetrzeć na grubej tartce . Do małego rondelka wlać wodę dodać czekoladę i podgrzewać bardzo powoli ,aż do zagotowania . Chwilę pogotować , cały czas mieszając i uważając ,aby czekolada się nie przypaliła . Wlać mleko , podgrzać mieszając ,ale już nie gotować . Podawać przybraną bitą śmietaną.

Czas przygotowania : 1/2 h

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !