Składniki:
wątroba wołowa | 40 dag |
czosnek | 3 ząbki |
wódka | 4 łyżki |
cebula | 4 szt |
papryka | 2 szt |
wędzony boczek | 20 dag |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
sól | 1 łyżeczka |
wątroba wołowa | 40 dag |
czosnek | 3 ząbki |
wódka | 4 łyżki |
cebula | 4 szt |
papryka | 2 szt |
wędzony boczek | 20 dag |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
sól | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: