Sposób przygotowania

2 żelatyny rozpuscić w półlitrowym niecałym garnuszku we wrzącej wodzie i ostudzić. Uszykować 2 gęste śmietany 18% i szklankę cukru, oraz cukier waniliowy i miksować 10 minut. Po zmiksowaniu dodajemy zimną żelatynę i z powrotem miksujemy. Do tortownicy wkładamy namoczone herbatniki i wylewamy całość , wkładamy do lodówki , jak zgęstniej trochę to dajemy na wierzch galaretkę

Komentarze

  • 5
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    mogłabym jeść codziennie
  • 4
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Idealne dla wszystkich łasuchów :)))
  • 7
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pysznosci
  • 7
    original
    Opublikowano

    plocia

    smaczne są takie torciki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    najlepszy
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    prosty i pyszny i o to chodzi :)
  • 9
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    smakowicie wygląda
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    pyszny
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Zabieram do swoich
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    super wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !