Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

boczniaki w panierce

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

boczniaki 50dag
jajko 1
sól
pieprz
Czosnek suszony Prymat
ogórki konserwowe 3łyżki
grzyby marynowane 3łyżki
cebulki z octu 3łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: boczniaki w panierce

Boczniaki pokrój na równe kawałki.Jajko roztrzep z przyprawami.Grzyby panieruj w jajku i w bułce.Smaż ok.8minut z każdej strony.Usmażone trzymaj w cieple,najlepiej w nagrzanym piekarniku,w naczyniu wysmarowanym masłem.Boczniaki podaj z pieczonymi ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 28.11.2010 00:16
super
Faustyna 23.09.2010 15:49
Uwielbiam boczniaki w panierce;) Smakują prawie tak, jak kotlet:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak