Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba w migdałach

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z mintaja 1 kg
olej do smażenia
jajko 2 szt
migdały 100 g
sos chrzanowo-śmietanowy 1/2 słoika
brokuły 250 g

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w migdałach

Rybę przyprawić przyprawą.
Filety panierować w jajku rozmąconym i tartej bułce.
Smażyć na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor.
Gotową rybę układać na półmisku.
Rybę w koło obłożyć różyczkami brokułów, polać sosem i posypać migdałami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joanna108
Joanna108 09.03.2011 23:06
ślicznie podane !!!
wedith1 26.08.2010 22:54
To coś dla mnie :)
alaaa 22.08.2010 15:58
na pewno smaczne
Małgorzata113 21.08.2010 08:45
wygląda bardzo smakowicie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak