Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa Pomidorowa z Mozzarellą

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czosnek 3 ząbki
oliwa 3 łyżki
pomidory w puszce 2 puszki
śmietany 22% 200 ml
opakowanie mini mozzarelli 1 szt
rosół warzywny 1 szt
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa Pomidorowa z Mozzarellą

1. Rozpuść bulionetkę Bulion wołowy w litrze wody. Podsmaż obraną cebulę z czosnkiem na oliwie, zalej całość pomidorami z puszki i duś pod przykryciem około 3 minut. Dodaj bulion, a następnie rozdrobnij zupę za pomocą miksera, całość gotuj jeszcze około 10 minut.

2. Dodaj na koniec śmietanę i dopraw całość cukrem i pieprzem do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

szajba2 23.12.2011 13:29
nie dla mnie
Barbara55 21.11.2011 14:25
lubię
kielcok1 12.10.2011 16:45
może być

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak