Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w pół talarki, podsmażyć w garnku na oliwie z oliwek, dodać ziemniaki na wpół ugotowane, i białe cześci z pora (dwa pory w zupełności wystarczają), wszystko podsmażyć, aż warzywa zmiękną. Zalać bulionem wołowym (ok. pół litra). Na koniec zmiksować blenderem i dodać pół kubeczka śmietany 18%. gotowe

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    szybka zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    faktycznie smaczna i szybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    jadłam ta zupke, jest bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !