Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

goloneczka do piwka

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

przyprawa uniwersalna Kucharek
delikat do mięs do smaku
olej
piwo
Papryka ostra mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: goloneczka do piwka

golonkę oczyścić i wypłukać, natrzeć przyprawami, pozostawić na trzy godziny, potem dać do naczynia żaroodpornego , polać olejem mięso , dodać ziele i liście laurowe , nakryć folią aluminiową , wstawić do piekarnika na pół godziny i piec , po tym czasie wyciągnąć z piekarnika golonkę przewrócić na drugą stronę i podlać 0,5 szkl. piwa. przykryć i wstawić do piekarnika - piec do miękkości

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Piter 31 29.04.2013 09:36
Rewelacyjna golonka.
RenataZ-et 31.03.2013 12:54
apetycznie wygląda :)
Dorota59 07.03.2013 17:02
rumiana i chrupiąca-mniam
malaczarna23 22.04.2012 10:58
wygląda przepysznie
Bart 02.07.2011 22:52
wygląda pysznie
ilka_86 01.03.2011 21:06
wygląda świetnie:)
gusia1000 08.01.2011 00:28
Znakomite jedzenie dla mężczyzn.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak