Sposób przygotowania

golonkę oczyścić i wypłukać, natrzeć przyprawami, pozostawić na trzy godziny, potem dać do naczynia żaroodpornego , polać olejem mięso , dodać ziele i liście laurowe , nakryć folią aluminiową , wstawić do piekarnika na pół godziny i piec , po tym czasie wyciągnąć z piekarnika golonkę przewrócić na drugą stronę i podlać 0,5 szkl. piwa. przykryć i wstawić do piekarnika - piec do miękkości

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Znakomite jedzenie dla mężczyzn.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    wygląda świetnie:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    wygląda pysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    wygląda przepysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    rumiana i chrupiąca-mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    apetycznie wygląda :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piter 31

    Rewelacyjna golonka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !