Sposób przygotowania

W garnku rozgrzać olej. Obrać cebulę, drobno posiekać, wrzucić na rozgrzany olej, lekko podsmażyć, nie rumienić. Obrać cukinię, pokroić w plasterki, wrzucić do cebuli. Podsmażyć przez ok. 2 minuty. Dolać rosół i oregano, przykryć i gotować ok. 1/2 godziny. Przetrzeć przez sito, doprawić. Śmietanę rozrobić w kubku, dodać trochę wywaru, wymieszać i wlać do zupy.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Przyznam ,że nie jadam takich cudów
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bardzo jestem ciekawa jak smakuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    na pewno wypróbuję przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !