Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica bita

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4 sztuki
sól do smaku
masło 1 łyżka
szczypiorek posiekany odrobina

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica bita

Rozbić jajka w garnku, posolić, roztrzepać widelcem, dodać trochę posiekanego szczypiorku. Roztopić na patelni łyżkę masła, wlać jajka i mieszając smażyć, aż się zetną. Dodać trochę posiekanego szczypiorku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 20.08.2010 22:02
To tak jak jajecznica pewnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak