Sposób przygotowania

Figi i rodzynki drobniutko posiekać. Dodać do nich miękkie masło i wymieszać. Na suchej patelni podsmażyć kaszę na złoty kolor ciągle mieszając. Przestudzić( kasza powinna być ciepła) i wymieszać z masą z fig i rodzynek. Masę rozsmarować na pergaminie, wycinać z niej ciasteczka i odkładać do lodówki w celu zastygnięcia.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    jakoś ta kasza mnie nie zachęca
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    deser bardzo smaczny :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    uwielbiam figi, deser musi być przepysznyy :))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    o jej
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    figa z makiem
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    no to jest pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Przefajne te placuszki
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    muszą świetnie smakować
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !