Sposób przygotowania

W małym rondelku rozpuścić masło następnie dodać miód, olej, keczup, sok z cytryny, sól, pieprz i przeciśnięty przez praskę czosnek. Tak powstała masę podgrzewać na małym ogniu przez ok. 2 minutki. Następnie ciepłym sosem polać skrzydełka (wcześniej umyte) i odstawić na 3 godziny do lodówki. Następnie smażyć na grillu z obu stron na rumiano.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TyTaN

    miodzio:)
  • 6
    original
    Opublikowano

    aginaa

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    i do się da jeść ?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    i to tak można ?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    i to się da jeść?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !