Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

udko w panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

udka 4 sztuki
mąka
jaja 2 sztuki
olej
przyprawa uniwersalna Kucharek

Przepis i sposób przygotowania na: udko w panierce

udka ugotować w rosole , tylko trzeba uważać żeby mięso się nierozgotowało, wyciągnąć je na talerz, posypać wegetą , obtoczyć w mące , obtoczyć w roztrzepanym jajku i bułce tartej, smażyć na oleju bardzo powoli.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa95 07.09.2011 17:00
pycha!
Koper 28.08.2011 19:53
fajnie podane
jasiek 21.04.2011 20:25
pycha
gusia1000 08.01.2011 00:26
Super wygląd tego udka i na pewno smak.
Kate131 02.09.2010 06:49
czesto takie robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak