Sposób przygotowania

Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia, cynamonem, jajkiem i wodą. Ciasto odstawić na 15 minut, następnie banany obrać ze skórki, przekroić i obtaczać w cieście. W garnku rozgrzać tłuszcz i smażyć na nim porcjami banany. Przed podaniem polać je miodem.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    można kiedyś spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    uwielbiam banany w każdej ilosci
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    stawiam na banana
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    o jej
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    a co na to banan ?
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    przyznam że nigdy nie robiłem
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    Rewelacja:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    fantastyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gabi162825

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny smak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !