Sposób przygotowania

Żeberka umyć, zalać wodą i wstawić. Kiedy zaczną się gotować wyjąć szumowiny, dodać wypłukany groch i kostki rosołowe. Kiedy groch się rozgotuje i żeberka będą miękkie dodajemy pokrojone w kostkę ziemniaki. Gotujemy je do miękkości. Doprawiamy. Posypujemy posiekaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Bardzo lubię , też na żeberkach , ale jednak wolę na wędzonce
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Bardzo lubię , też na żeberkach , ale jednak wolę na wędzonce
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Wygląda bardzo apetycznie!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszna zupka, mój mąż uwielbia
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam grochówkę
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    co to za grochówka! kostki rosołowe, kucharek i gdzie majeranek !!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !