Sposób przygotowania

Wszystkie składniki dokładnie ze sobą mieszamy.
Zalewamy marynatą mięso. Dokładnie należy
przemieszać, aby mięso z każdej strony przeszło
marynatą. Odstawiamy do lodówki na conajmniej
dwie godziny. Po tym czasie smażymy kawałki
kurczaka na rumiano. Przekładamy do prodiża
lub na blaszkę, podlewamy 1/3 marynaty i pieczemy
około 90min, gdy są gotowe powinien pojawić
się karmel.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Lubie kurczaczki
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Ciekawe i na pewno smaczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Super mięsiwo, tylko ja tego nie jem.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !