Sposób przygotowania

Najprostsza wersja halibuta jaką robię .
Filety halibuta ułożyć w pojemniczki i zalać sokiem z cytryny .Zostawić na minimum 1 godzinę . Wyjąć i osuszyć . Posolić i posypać pieprzem mielonym . Oprószyć mąką .
Na patelni rozgrzać masło i smażyć na nim na rumiano z obu stron halibuta .
Podawać z ziemniakami puree lub z wody i prostą sałatą z sosem vinaigrette.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam halibuta
  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    bardzo lubię tak przygotowaną rybkę:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pyszna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !