Sposób przygotowania

Kapustę pokroic, posolić i zostawić do zmięknięcia. Potem odcisnąć wodę z kapusty.
Zmieszać wszystkie składniki razem z przyprawami ( majeranek, przyprawa do mielonego)- smażyć na rozgrzanej margarynie.
zalać woda tak aby zakryc gołąbki i wrzucić pokruszone 1-2 kotek rosołowych, pomidory suszone - gotować na wolnym ogniu około 30 minut,
jak juz są gotowe dodać koncentratu i przyprawe do gulaszu,całość zagęścić mąką rozrobioną z wodą.


smacznego

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    robiłam są pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    Tak naprawdę pyszne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Robiłam podobnie i są pyszne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    SYLWIA63

    ja robię z przepisu kupczego, gołabki inaczej. alę te też pyszne są
  • 0
    original
    Opublikowano

    Tomek16

    na pewno są dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Zrobiłam i są bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !