Sposób przygotowania

Pstrąga czyścimy, solimy opryskujemy oliwką i do środka wkładamy pokrojoną pietruszkę. Zawijamy w folię i wkładamy do piekarnika.
Cebulę kroimy w krążki, papryczkę w paseczki a pieczarki na grubsze kawałki. Nagrzewamy olej na patelni i wrzucamy cebulę, potem paprykę i na końcu pieczarki. Doprawiamy solą i pieprzem. Gdy pieczarki będą podsmażone dodajemy pomidorki z puszki i doprawiamy odrobiną ziół prowansalskich i dusimy na małym ogniu.
Gdy ryba się upiecze przekładamy ja do naczynia , porcjujemy i na koniec nakładamy przygotowany farsz.
Można podawać na zimno i na ciepło.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Anita21

    muszę przetestować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kakiaa

    Wygląda smakowicie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    mniam, mniam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Wygląda obłędnie!
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Uwielbiam pstrągi, ten wygląda przeapetycznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    miło mi czytać takie komentarze - dziękuję :))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Rewelacynie prezentuje się pstrąg

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !