Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Warzywa na patelnie

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Przyprawa curry orientalna Prymat
keczup pikantny
Kucharek przyprawa uniwersalna
filet z kurczaka 50dag
warzywa mrożone 750 g (na patelnię)
ryż 2 szt (w woreczku)

Przepis i sposób przygotowania na: Warzywa na patelnie

Dwie torebki ryżu wstawiamy, fileta kroimy w kostkę i przyprawiamy wszystkimi przyprawami, mieszamy i smażymy. Po usmażeniu dodajemy do filetów warzywa na patelnię i wszystko ma się dusić , podlewamy wodą i keczupem , mieszamy. Gdy już będzie danie gotowe, to najpierw wrzucamy do garnka głębokiego ryż , zamieszajmy a potem te warzywa.Warzywa nie powinny wyjść suche ponieważ jak będziemy je podlewać wodą to wyjdzie nam wyśmienity sosik. Gdy już garnek się nam zapełni , wymieszajmy wszystko, i gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 26.03.2012 09:53
Lubię robić od czasu do czasu , jak brak pomysłu na obiad
treonina 30.07.2011 00:35
często takie robimy na obiad :-) bardzo smaczne
ilka_86 11.02.2011 19:37
jaka apetyczna potrawa!:)
MAR3STA 21.01.2011 16:36
smaczne;)
Monika193
Monika193 27.08.2010 13:48
super
plocia 26.08.2010 16:22
bardzo dobre są ale dla mnie samej nie chce mi się robić, mąż nie przepada
RenataZ-et 22.08.2010 12:50
Skoro tak zachwalasz to i ja się skuszę na taka potrawę i z przyjemnością wypróbuję Twój przepis ;)
Justyna223 20.08.2010 18:41
też tak robię tylko nie dodaję kestchupu
Margo1 20.08.2010 14:52
Zawsze robię raz w tygodniu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak