BOSCH - Odbierz 300 zł

Sposób przygotowania

Dwie torebki ryżu wstawiamy, fileta kroimy w kostkę i przyprawiamy wszystkimi przyprawami, mieszamy i smażymy. Po usmażeniu dodajemy do filetów warzywa na patelnię i wszystko ma się dusić , podlewamy wodą i keczupem , mieszamy. Gdy już będzie danie gotowe, to najpierw wrzucamy do garnka głębokiego ryż , zamieszajmy a potem te warzywa.Warzywa nie powinny wyjść suche ponieważ jak będziemy je podlewać wodą to wyjdzie nam wyśmienity sosik. Gdy już garnek się nam zapełni , wymieszajmy wszystko, i gotowe.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Margo1

    Zawsze robię raz w tygodniu
  • 2
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    też tak robię tylko nie dodaję kestchupu
  • 4
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Skoro tak zachwalasz to i ja się skuszę na taka potrawę i z przyjemnością wypróbuję Twój przepis ;)
  • 8
    original
    Opublikowano

    plocia

    bardzo dobre są ale dla mnie samej nie chce mi się robić, mąż nie przepada
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Margo

    jak kolorowo
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    jaka apetyczna potrawa!:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    często takie robimy na obiad :-) bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Lubię robić od czasu do czasu , jak brak pomysłu na obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !