Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierś w pierzynce koperkowo serowej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczka 1 sztuka
ser żółty 20 dag
koperek 1 pęczek
jaja 3 sztuka
mąka pszenna 3 łyżka
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: pierś w pierzynce koperkowo serowej

pierś pokroić w kostkę jajka ubić z mąką dodać starty ser i pocięty koperek doprawić solą pieprzem wrzucić piersi wszystko wymieszać nakładać na rozgrzany tłuszcz łyżką i smażyć na złocisty kolor z obu stron życzę smacznego

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 25.11.2012 10:00
jak smacznie wygląda;)
MAR3STA 19.12.2010 14:02
pycha
MAR3STA 08.12.2010 16:09
smakuje na pewno tak jak wygląda, a wyglada tak że już jestem głodna
Ntalia 25.11.2010 14:04
Pyszne:)
Grażyna13 20.11.2010 15:56
To musi być pyszne :)
Emilia22 18.11.2010 15:43
jaka smakowita
cukiereczek 14.11.2010 09:53
Jak dla mnie to ciekawe
jarek4 28.10.2010 09:43
moze byc smaczne
krzyniu1984 29.09.2010 15:32
pomysłowe
Natalia/tubisiek 25.09.2010 08:27
koniecznie wypróbuję!! :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak