Sposób przygotowania

W miseczce wymieszać wszystkie składniki ..pokrojony w kostkę pomidor, drobno posiekaną cebulę i paluszek surimi pokrojony w plasterki.
Smażyć na wolnym ogniu po ok 5 min z każdej strony.
podawać z keczupem i ogórkiem kiszonym.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Nigdy nie wykorzystywałam w ten sposób paluszków krabowych
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    wygląda naprawdę apetycznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    zjadłabym :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Poczatkowo usmiechnelam sie do siebie czytajac w skladzie o jednym paluszku surimi. Ale chyba wiekszosc ich ilosc zdeterminowalaby smak omletu, a tak surimi delikatnie nadaje smaku. Fajne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    a ja nigdy nie jadłam surimi ciekawe jak smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !