Sposób przygotowania

Fasolkę myjemy , odcinamy końcówki, kroimy na 4 cm kawałki, gotujemy w wodzie z dodatkiem kucharka do miękkości.
Pieczarki kroimy w grube plastry, smażymy na oleju, przyprawiamy, solą, pieprzem.
Do miseczki wrzucamy odcedzoną fasolkę, pieczarki, pokrojoną w paseczki paprykę, posiekaną pietruszkę.
SOS: mieszamy sok z cytryny, oliwę, przyprawiamy solą , pieprzem, zalewamy sałatkę, mieszamy i .....gotowe!

Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    ciekawa propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    podoba mi się ta kombinacja :)
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Podoba mi się Twoja sałatka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !