Sposób przygotowania

Ser żółty zawinąć w folię aluminiową i włożyć do wrzącej wody na 30 minut. Podsmażyć na tłuszczu drobno pokrojoną cebulę, dodać umyte i drobno pokrojone pieczarki i razem usmażyć. Doprawić ziołami, solą i pieprzem. Ser wyjąć z folii i rozwałkować, nadając mu kształt prostokąta. Rozsmarować nadzienie. Zwinąć roladę i wystudzić. Podawać wystudzoną i pokrojoną w plastry grubości 1 cm.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Musi być dobra!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !