Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rolada z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 40 dkg
ser żółty 1/2 kg
cebula 1 sztuka
tłuszcz
pieprz, sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Rolada z pieczarkami

Ser żółty zawinąć w folię aluminiową i włożyć do wrzącej wody na 30 minut. Podsmażyć na tłuszczu drobno pokrojoną cebulę, dodać umyte i drobno pokrojone pieczarki i razem usmażyć. Doprawić ziołami, solą i pieprzem. Ser wyjąć z folii i rozwałkować, nadając mu kształt prostokąta. Rozsmarować nadzienie. Zwinąć roladę i wystudzić. Podawać wystudzoną i pokrojoną w plastry grubości 1 cm.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aleksa123 07.09.2011 14:45
ciekawy przepis
Seba 27.08.2011 09:14
smaczne
RenataZ-et 14.12.2010 11:41
Musi być dobra!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak