Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Golonka z indyka

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Przyprawa do drobiu po myśliwsku Prymat
czosnek w kostkach
sól
pieprz
Grill przyprawa pikantna Prymat
indyk 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Golonka z indyka

Golonki dobrze czyścimy, suszymy, obsypujemy przyprawami, wkładamy w torebkę do pieczenia i wstawiamy na 24 h do lodówki.
Następnie pieczemy 60 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni (z termoobiegiem). Golonki są baaaardzo syte :)
Goloneczki zawsze podaję z duszonymi pieczarkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 23.04.2013 17:36
chyba takiej nie jadłam
ZEWA 01.07.2011 11:23
lubię takie jedzonko
kotlet 20.06.2011 18:39
rewelacja
Ewa104 29.01.2011 13:12
Oj, narobiłaś mi smaku tymi goloneczkami.
eduszo
eduszo 03.01.2011 11:33
Pychotka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak