Sposób przygotowania

Golonki dobrze czyścimy, suszymy, obsypujemy przyprawami, wkładamy w torebkę do pieczenia i wstawiamy na 24 h do lodówki.
Następnie pieczemy 60 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni (z termoobiegiem). Golonki są baaaardzo syte :)
Goloneczki zawsze podaję z duszonymi pieczarkami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pychotka.
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Oj, narobiłaś mi smaku tymi goloneczkami.
  • 1
    original
    Opublikowano

    kotlet

    rewelacja
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    lubię takie jedzonko
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    chyba takiej nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !