Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki w cieście francuskim

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

parówki 18 szt
ciasto francuskie 1 opakowanie
ketchup

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki w cieście francuskim

Ciasto francuskie kroimy na cienkie paski, każdą parówkę owijamy jednym paskiem. Pieczemy 14 minut w 200 stopniach z termoobiegiem.

Najlepiej smakują z ketchupem..... jako przegryzka do piwa:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 23.04.2013 17:37
lubie nawet
Anna146 28.07.2011 05:46
apetycznie wyglądają
Jastinka 24.02.2011 12:32
niezłe
iwona332 28.10.2010 11:12
super
ZEWA 07.10.2010 16:59
szybko i smacznie
SmacznaPyza 07.10.2010 11:54
świetne zarówno na co dzień jak i na imprezę
PaniMISIOWA 01.10.2010 11:15
ale apetycze!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak