Sposób przygotowania

Ciasto francuskie kroimy na cienkie paski, każdą parówkę owijamy jednym paskiem. Pieczemy 14 minut w 200 stopniach z termoobiegiem.

Najlepiej smakują z ketchupem..... jako przegryzka do piwa:)

Komentarze

  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ale apetycze!
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    świetne zarówno na co dzień jak i na imprezę
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    szybko i smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    niezłe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    apetycznie wyglądają
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubie nawet

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !