Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z częścią cukru dodają po 1 żółtku na koniec resztę cukru, do tego dodawać po łyżce maku ciągle ucierając dodać proszek i olejek, jabłka utarte, kaszę manną i bakalie.
Piec 1 godzinę

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Uwielbiam ciasta z jabłkami, oczywiście jeśli nie upiekę zakalca.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    nazwa zaciekawia
  • 4
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    spodobał mi sie ten przepis zabieram go do swojej ksiegi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    aranka

    ciekawe
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !