Przepis i sposób przygotowania na: Bananowo kokosowe naleśniki
Kroki postępowania
Do wysokiego pojemnika przesypuję mąkę, dodaję pokrojonego banana, sól, wodę gazowaną i kokosową.
mąka pszenna | 1 szklanka |
banan | 1 sztuka |
woda gazowana | 1/4 szklanki |
sól | 1 do smaku |
mleko kokosowe | 3/4 szklanki |
mleko kokosowe | 1 puszka |
cytryna | 1/2 sztuki |
banan | 3 sztuki |
miód prawdziwy | 1 łyżka |
olej do smażenia | 1 do smaku |
czekolada gorzka | 1/3 tabliczki |
orzechy włoskie | 1 do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: