Sposób przygotowania

Paluszki cielęcę zdejmujemy z odsłonek foliowych , parówkę nacinamy na krzyż końcówki , wkładamy do wody i gotujemy na niewielkim ogniu , gdy różki się rozchylą wyjmujemy podajemy z keczupem i musztardą. Zdjęcie może nie wyrażne , ponieważ robione w kuchni wieczorem, a to wina światła.

Komentarze

  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Zjada się z apetytem
  • 4
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ciekawy pomysł :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    supr pomysł dla niejadków małych
  • 8
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    hihi :) lubie paróweczki :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    fajnei wygladaje te paroweczki
  • 7
    original
    Opublikowano

    plocia

    moj mąż na to mówi koziołki i nacina z obu stron
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    koziołki też robiłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajne :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wokalista

    ciekawe :D coś łatwego i całkiem fajnie wygląda :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne dla dzieciaczków
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne dla dzieciaczków

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !