Sposób przygotowania

Gruszki z kompotu osączyć. Dwie połówki pokroić w plasterki, pozostałe w drobną kostkę. Wymieszać ser z rzeżuchą, gruszkami, dwiema łyżkami soku z owoców, solą i cukrem. Ułożyć na folii aluminiowej plaster szynki, rozsmarować na nim połowę farszu, ostrożnie zwinąć w roladę przy użyciu folii. Włożyć na 10 minut do zamrażalnika. Tak samo postąpić z drugim plastrem szynki. Pokroić rolady w plastry, podawać ułożone na liściach sałaty z paskami gruszek, posypane resztą rzeżuchy.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    napewno smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Hmm .. ciekawe połączenie. Może smakować bardzo interesująco ...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    ooooooooooooooooooooo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !