Sposób przygotowania

Kilogram świeżego ogórka pokroić w cienkie plasterki, pół kilograma i tyle samo cebuli również pokroić w cienkie plasterki. Składniki wrzucić do miski, zalać warzywa szklanką octu i szklanką oleju. Dodać trzy łyżki soli. Odsawić na trzy godziny, Następnie sałatkę włożyć do słoików i zagotować przez 15 minut. I sałatka na zimę gotowa. Smacznego!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    pyszna jest taka sałatka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    jedna z moich ulubionych
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Brzmi smacznie, muszę spróbować!
  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !