Sposób przygotowania

Żeberka oprószyć solą i pieprzem. Na patelni rozgrzać tłuszcz( może to być smalec lub olej) i smażyć na nim żeberka z obu stron. W międzyczasie zagotować wodę, wrzucić do niej pokrojone w kostkę marchewki. Następnie obsmażone żeberka. Na tłuszczu ze smażenia podsmażyć cebulkę i dodać ją do żeberek. Żeberka poddusić, pod koniec podduszania dodać zasmażkę przygotowaną z mąki z tłuszczu. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać posiekaną drobno zieleninę.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    smaczne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Bardzo smaczne .Lubię takie żeberka i robiła identycznie
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    oj lubie takie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Ja też robię podobnie żeberka :) Dzięki temu są smaczne :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    wygladaja slicznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    no smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    linka1312

    kocham zeberka!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    wspaniałe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię żeberka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    "Chodzą" za mną takie żeberka, na pewno niedługo zrobię.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Smaczne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !