Sposób przygotowania

Na 2 łyżkach masła podsmażyć posiekaną cebulę, dodać pokrojone pieczarki. Wszystko razem smażyć 7-8 minut. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i maggi. Bułki przekroić na pół, posmarować masłem, następnie wyłożyć grzyby, obsypać potartym żółtym serem i włożyć do nagrzanego piekarnika na kilka minut. Podawać z ketchupem.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Super
  • 6
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moje ulubione :)
  • 10
    original
    Opublikowano

    plocia

    mniam mniam, często robię gdy nie mam czasu na zrobienie normalnego obiadu
  • 5
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    też takie robie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 4
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    domowe zapiakanki są dużo smaczniejsze od tych kupionych - głosik ode mnie! :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    mała rzecz a cieszy :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie najlepsze
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    też takie robię są pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !