Sposób przygotowania

Banany obrać ze skórki. Blachę do zapiekania natłuścić. Banany owinąć plasterkami szynki (dla pewności można je spiąć wykałaczką), posypać startym serem i orzechami. Przykryć wiórkami zimnego masła. Wstawić na 20 minut do nagrzanego piekarnika (180-190 stopni).

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Podobno, bo osobiście nie próbowałam lepsze są do tego dania banany zielone.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    znaczy Małgosiu trudno mi powiedzieć, bo ja kupuję tylko zielone banany i są pyszne, ale nie mam porównania bo żółtych w ogóle nie kupuję
  • 5
    original
    Opublikowano

    plocia

    banan z szynką może być ciekawy
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Królewska potrawa ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !