Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kefta z serem

2.0
(8)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone wołowe 250 gram
mięso mielone indycze 250 gram
ser
cebula biała 1
papryka szczypta
sól szczypta
pieprz szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Kefta z serem

Mięso mielone wołowe i indycze mieszamy ze sobą. Doprawiamy papryką, solą i pieprzem. Formujemy z tego ruloniki. Na formę kładziemy posiekaną cebulę, na to układamy nasze mięso.Dodajemy margarynę. Wkładamy do piekarnika na 190 stopni na ok. 15 minut. Gdy mięso jest gotowe dodajemy ser i po minucie możemy nakładac.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 28.01.2016 22:27
ciekawy przepis
Wiesława1 28.04.2012 21:27
ciekawe
agata1722
agata1722 28.06.2011 18:27
smaczne
plocia 20.03.2011 22:41
ciekawy pomysł
IlonaAlbertos 12.03.2011 19:11
Apetyczne danie :)
js28 31.12.2010 18:33
super danie!
Mysiunia 30.12.2010 12:38
bardzo ciekawe:)
eli82 29.09.2010 17:59
ciekawe
agnieszka189 12.09.2010 15:18
ciekawy pomysl
SmakolykiJoanny 07.09.2010 08:37
smacznie i pomysłowo
iwa643 06.09.2010 16:51
bardzo fajne
marzencia2007 06.09.2010 16:49
wyglada smacznie :)
mamusia1 01.09.2010 16:36
ciekawy przepis! muszę to zrobić!
polly66 22.08.2010 08:59
smakowicie brzmi

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak