Sposób przygotowania

Z mąki, jajka i cukru upiec biszkopt w małej tortownicy.
Margarynę utrzeć z cukrem pudrem na pulchną masę, dodając po łyżce śmietany i nutelle. Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej i połowę dodać do masy. Biszkopt przekroić na pół i przełożyć masą. Drugą połową rozpuszczonej czekolady oblać wierzch ciasta.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dla łasuchów
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Napewno soczysty w środku
  • 9
    original
    Opublikowano

    plocia

    mam akurat nutellę i jutro wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale smacznie wyglada
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    pysznie wygląda
  • 4
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    super
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszniutki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    boski
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    lubię nutellę pod każdą postacią
  • 4
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !