Sposób przygotowania

Galaretkę rozpuścić w nieco mniejszej ilości wody.
Gdy będzie tężała dodawać ją porcjami do
ubitej na sztywno śmietany. Odstawićna 10min.
Pianka jest idealna do deserówlob jako
przełożenie ciasta biszkoptowego.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Świetna , jest
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Też ją robię i lubię.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    juz mam na to ochote ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    juz mam na to ochote ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    juz mam na to ochote ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    juz mam na to ochote ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    juz mam na to ochote ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    juz mam na to ochote ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    juz mam na to ochote ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !