Sposób przygotowania

cebulę kroimy w pół talarki ogórki w paseczki kiełbasę w drobną kostkę oraz paprykę kiełbasę podsmażamy gdy się zrumieni dodajemy cebulę i paprykę smażymy do zeszklenia warzyw wlewamy wodę i gotujemy po zagotowaniu dodajemy ogórki i 5 min gotujemy dodajemy przecier keczup i przyprawy gotujemy 15 min podajemy w bulionówkach dodając po łyżce kwaśnej śmietany posypujemy natką pietruszki

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    może być
  • 0
    original
    Opublikowano

    aranka

    mezowi bedzie smakowac
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    cos nowego ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Dzięki za przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    to może być niezłe:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    mmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !