Sposób przygotowania

Fasolkę szparagową umyć, obciąć końce. Włożyć do sporej ilości wrzącej wody i gotować 3 minuty, odcedzić i układać w słojach. Do każdego słoja dodawać szczyptę ziela cząbru, ząbek czosnku i koper. Przygotować zalewę z wody, soli, cukru i octu. Zalać gorącą zalewą fasolkę, zamknąć słoje i pasteryzować 25 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    agam26

    ciekawy pomysł, nigdy tak nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    ciekawe to :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !