Sposób przygotowania

Cienką kiełbasę należy pokroić i ponacinać jej skórkę. Oliwę wymieszać z pieprzem, natrzeć kiełbaskę i odstawić na 2 godziny w chłodne mniejsze. Kiełbasę rozłożyć na ruszcie i grillować z obu stron na złoto co jakiś czas polewając piwem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    I jeszcze musztarda i chlebek do tego:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Yyyy ... piękne, apetyczne i wołają zjedz mnie !!! Te Twoje kiełbaski są zachęcające :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    przypomniał mi się sezon grillowy
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    nigdy takiej nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    dzisiaj grill jest więc okazja do sprawdzenia :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    uwielbiam zapachniało latem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    uwielbiam zapachniało latem
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    oj czas już zacząć grilla :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawelek180844

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Uwielbiam takie kiełbaski

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !