Sposób przygotowania

Kapustę pekińską szatkujemy. Marchewkę i jabłko obieramy a następnie ścieramy na tarce o dużych oczkach. Jabłka skrapiamy dokiem z cytryny. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą doprawiamy do smaku pieprzem oraz majonezem. Ponownie mieszamy i odstawiamy na 30 min. by składniki się przegryzły. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Gosia_60

    Jadłam podobną
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mnim
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aniapetr

    bardzo smaczna, robię podobną :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszna surówka
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    W sam raz jako dodatek do obiadu:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !